Welkomby taxatieexact1

Welkom

Taxatiebureau Exact N.V. is gespecialiseerd in het maken van vastgoedtaxaties op Curaçao. Doordat we vanaf 2005 actief zijn en een goede band hebben met de diverse ontwikkelaars en makelaarskantoren op het eiland, zijn we altijd goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Onafhankelijk

Taxatiebureau Exact N.V. is niet aangesloten bij een makelaarskantoor of ontwikkelaar. Dit geeft ons de mogelijkheid om volledig onafhankelijk te werk gaan.

Deskundig

Het modeltaxatierapport waarmee Taxatiebureau Exact N.V. werkt, is een erkend rapport dat tot stand is gekomen in overleg met diverse organisaties op Europees niveau op het gebied van vastgoedtaxaties. Om tot een volledige invulling van het rapport te komen moet de betrokken taxateur een groot aantal gegevens opvragen en verifiëren bij eigenaar, kadaster en monumentenfonds. Het gaat onder andere om kadastrale, privaatrechterlijke en planologische gegevens. Hierdoor ontstaat er een kwalitatief hoogwaardig rapport dat een duidelijk beeld geeft over de betreffende onroerende zaak.

Erkend

Taxatiebureau Exact N.V. heeft in de afgelopen jaren een goede relatie opgebouwd met de financiële instelling en verzekeringsmaatschappijen op Curaçao.

Met ons taxatierapport kunt u terecht bij:

Copyright © 2016 Taxatiebureau Exact. All Rights Reserved.

top